ICB Bud
Houtskeletbouw

Houtskeletbouw

  • Uw wensen staan centraal
  • Jarenlange expertise
  • Onbeperkte vrijheid

Houtskeletbouw geheel naar uw wensen

Wilt u graag een villa, landhuis of recreatiewoning laten bouwen in houtskeletbouw? Dan bent u bij ICB Bouw op het juiste adres. Wij hebben jarenlange expertise in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van houtskeletbouw woningen. Een groot voordeel van houtskeletbouw woning bij ICB Bouw is dat u een onbeperkte vrijheid heeft bij het ontwerpen van uw droomwoning. Het ontwerpen en bouwen van de woning gebeurt namelijk geheel naar uw ideeën en wensen.

Een impressie van onze laatste woningen

Zwitserse cottage

Massief en degelijk, maar vooral gezellig. Opgetrokken uit dikke balken die om en om gestapeld zijn, geeft deze robuuste woning u een onverwoestbare indruk. Door de enorm goede natuurlijke isolatie kunt u hier heerlijk vertoeven in de winter maar natuurlijk ook in de zomer.
Meer

Oostenrijkse cottage

De Oostenrijkse cottage laat zich op het eerste gezicht het best omschrijven als massief en degelijk gebouwd maar ook warm en uiterst gezellig. Een zeer sfeervolle woning met ”Oostenrijkse uitstraling”. Opgetrokken uit dikke balken welke om en om gestapeld zijn zorgen voor een indruk dat deze woning gebouwd is voor de ” eeuwigheid” .
Meer

Enthousiast geworden om uw droomhuis te bouwen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden over een woning in houtsteketbouw.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.